.

Det ska stå GODNATT i detta förra inlägget på rubriken INTE godbit hahahah ;)


Godbit

Säger godnatt för i dag :) precis kommit hem från gästerna, det har varit kul. Har gått i en halv timma hem o de va iskallt..:S men godnatt iallafall :)


Sämst uppd

Förlåt för usel uppd. Men ska försöka bli bättre nu under lovet :) idag har jag varit i stallet med pao. Red Atlas i manegen och även i paddocken. Jobbade mycket med galoppen och få honom rundad gick helt ok.. Inte super nöjd :) imon ska jag hoppträna ska bli kul. Pauline kanske följer me o fotar då också :) men vi hörs senare. Ska till några gäster om en stund! :)


Pussssss


Hopp

Idag blev det ingen träning för Veronica för hon var sjuk så hoppade med en tjej som heter Ella och hennes häst blondie! :) Atlas var ganska pigg och hoppade fint, vägrade några gånger men inte så jätte mycket. Det var ett hinder som vi inte kunde hoppa för det var ganska snäv sväng så när jag svängde så bromsade jag samtidigt av någon anledning så vi fick hoppa de åt ett annat håll då gick de bättre ;) det var iallafall jättekul! Och jag är nöjd med hoppningen idag :)) älskar verkligen att hoppa Atlas han tar sånna roliga skutt som en kanin ibland typ o han tycker verkligen att det är kul! :) behöver bara träna upp att han inte ska vara rädd för alla hinder som har konstiga färger, plank, olika mönster osv :))

Måste plugga lite nu..:/ så vi hörs! :)


Uteritt

Red ut på Atlas idag. De va super mysigt! Mamma o pappa gick med :) red i ca. 1h. Han var pigg men ibland extremt seg haha :) Ida skötte honom idag så jag behövde bara rida. Imon ska jag hoppträna på morgonen/förmiddagen det blir jättekul! Hoppas Atlas är taggad på att hoppa denna gången ;))

Vi hörs!




Där jag trivs som bäst!!


Mys promenad idag

Tjena :) kollar på tv nu typ o är riktigt trött! Gick en promenad med Atlas idag de va super mysigt :) passade på att ta massa bilder på goingen här kommer några!
Imon ska jag rida honom lite i manegen tänkte jag, inte rida så jätte hårt utan bara jobba lite lätt i alla gångbarhet :) men jag säger godnatt nu så hörs vi imo!!


Dagens ridpass- markarbete

Hej :) har varit hemma ett tag nu och inte gjort något speciellt. Red Atlas i manegen idag! Jag ville öva lite på galoppombyten, så då kom ja o pauline på att vi kan lägga en bom på mitten av Ridbanan så man rider från en volt till den andra. :) så vi gjorde ett litet hinder med hjälp av sockerbitar. Allt gick jättebra, och han lyssnade på mina hjälper o hoppade fint o bytte galoppen!! Sen ställde vi hindret på en långsida med konor under som han skulle hoppa, så de blev lite tittig! Vägrade en gång sen hoppade han varje gång, sååå duktig e han! Älskar honom super mycket o känner verkligen att han gör framsteg varje gång jag rider honom!! Hoppade inte så jättemycket eftersom jag ska hoppträna på söndag, utan de va bara en liten markarbetsövning!! ;)

Men ni får ha de super bra så hörs vi senare <3


Soffan

Ligger i soffan o e sjuuuukt trött.. Det var as kul på bulycke alla hästar var så fina! Alla som var med från råda gick det jättebra för tycker jag! :D när jag kom till framhoppningen var Atlas som vanligt lite små tittig vägrade några gånger på hindrerna men när han väl hoppade hoppade han super bra!!! Men kände att jag Inte ville sätta för stor press på honom :) utan framhoppning räckte för oss! :) är iallafall nöjd att han hoppade såpass bra på dom hindrerna iallafall. Nu är det träning som gäller ett BRA TAG. Sen kanske vi kan starta våran första payandjump men ingen stress utan det får ta sin tid att Atlas ska bli trygg i hoppningen:)


Taggad!

Hej :) precis vaknat och ska gå upp alldeles strax. Idag är det bulycke som gäller =) ska bli jätteskoj. Hoppas det får någorlunda bra iallafall. Åker till stallet typ om en timme :) igår red ja Atlas i paddocken o lite i manegen, gick sådär han ville inte lyssna på mig som han brukar.. Men jag hör av mig under dagen hur det har gått :))


Lördag 16 mars

Godmorgon :) Mamma o pappa är och hämtar hö till Atlas i Stenungssund, slapp följa med skönt :) Idag ska jag och amanda till atlas senare och jag ska rida lite i manegen idag. Ska även fixa han jättefin, o fixa boxen den är lite äcklig nu o så :) Imon åker vi tidigt till stallet för att sen åka till bulycke för en utbildningshoppning med några från råda som brukar hoppträna. Har inga förväntningar på atlas alls faktiskt, utan detta ser vi mer som en miljöträning, vi ska starta en runda 50 cm och testa, ska inte sätta någon press på atlas utan vi kanske bara hoppar några hinder vi får se :) Vi bara vill ha lite omväxling, men vem vet det kanske går jättebra vi får se :) De ska iallafall bli skoj!! Så idag ska jag rida igenom honom lite så han är förberedd inför imon :P
 
Vi hörs!
 
 
 
I miss yoooouuu

HOPPAR ATLAS

Här är olika videosar när jag hoppar atlas! :)
Bla. En liten bana och lite annat :)
 
 
 Detta var för några veckor sedan ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OCH TILLSIST EN LITEN BANA :))
 
 
 
 
 
VÄRLDENS bästa ponny heltklart! :D
 
 

Skolaan

Sitter i skolan nu o jobbar me en film! Snart är vi klara då ska ja hem o plugga :) Pauline promenerar Atlas idag och Ida sköter så jag slipper oroa mig för honom idag :) men vi hörs senare!


Snö :(

Åhhh såg att se va snö när man vaknade.. Fy va jag hatar snö just nu! Det blir nog manegen idag ;) Atlas har tappat en sko bak så då får jag rida i manegen idag där det äe lite mjukt. Hovslagaren kommer och byter alla skor på fredag :) ska snart gå upp från min sköna säng o käka frukost ;) men vi hörs senare för nu Ska jag vila lite o sen gå upp :)


Hoppträning 😄

Idag ska jag och Atlas på hoppträning klockan 5. Så jag åker till stallet vid 4 tiden :) imorse fick jag gå upp tidigt för vi skulle till stallet för Atlas skulle släppas ihop med andra hästar :) det gick bra men det var en häst han bråkade lite med ;) Amanda kommer med safir till råda sen för hon ska hoppträna med henne! KUL! :D blir kul för Atlas att träffa sin mamma också;) det är banhoppning på hoppträningen idag inför bulycke så det blir jättekul. Vi hörs ikväll :)



Amandas medryttarhäst safir!! :)


Torsdag 7/3

Godmorgon :) är sjukt trött.. Kom hem vid halv 10 igår.. Allt gick jätte bra och jag har fått ordning på det mesta ;) Atlas va faktiskt ganska lugn när han fick sin nya plats ;) så jag åker dit efter skolan och pysslar om honom och går även ut en sväng ;) mysigt. Sen ska Jag filma några kompisar när dom hoppar på deras lektion. Det blir skojigt. Men vi hörs senare ;!


Flytta Atlas

Hej! :) Kommer inte kunna blogga mer idag för ska flytta atlas till råda! :D Så kommer va i stallet heeella dagen o kvällen :) Kommer hem vid 8-9 så då blir de nog ett litet inlägg.
Men vi hörs senare;)
 
 
Gammal bild.... Men han e så söööööt <3

ponnyakuten o plugg

Tjaa :) Precis sett på ponnyakuten :) Kul! Idag har jag varit hos atlas som vanligt.. han va galen o pigg när vi släppte han i hagen bockade han i väg i full galopp xd Vi har även lastat upp massa hö på loftet :) 
Har precis pluggat so o är nu HELT klar. Gött!
 

Gött väder

Godmorgon!! Idag är jag jätte glad bara för att det äe sjukt bra väder! :) idag ska vi köpa hö till Atlas, sen kanske åka en sväng till hööks. O såklart ska jag rida Atlas :) vi tar nog en sväng ut o lite på ängen tror ja blir super ;)

Men som sagt jag har en sak att berätta... Stallet jag står på nu är lixom bra o så men finns ingen paddock, ingen manege. Eller jo de finns men en bit bort. Grymma ridvägar har dom och en grym äng. Men jag kommer flytta till råda! :) jätte kul för både mig o Atlas. Vi kommer antagligen flytta redan nästa vecka så det är SJUKT KUL! :D

Så kommer komma till råda nån gång nästa vecka o fixa lite för Atlas o så är tanken ;)

Så ja... Men nu ska jag käka lite frukost. Puss :)


Tidig morgon

Godmorgon! :) tidigt uppe idag. Men idag är det jag som har morgon fodringeb och utsläpp. Igår red Tova och det ska hon idag med :) för jag ska nämligen till farmor o farfar. men ska snart resa mig från min säng o fixa mig :)
Händer något as kul nästa vecka :) jag tror att några av er redan vet men jag berättar mer nästa vecka :D



Nu ska ja iallafall upp! Puss o hej